Nešto više od mjesec od poroda, seksipilna Heidi Klum se vratila na pistu zablistavši na reviji Victoria’s Secreta. Klum, koja je na svijet donijela četvero djece, i pored svega ima savršenu liniju na kojoj joj mogu pozavidjeti i brojne mlađe kolegice.

Atraktivna Heidi Klum nedavno je rodila kćerkicu Lou Samuelu, no ovoj 36-godišnjoj manekenki nije trebalo mnogo da se oporavi i vrati na scenu.

Kako su svjetski mediji već ranije izvijestili seksi plavuša se nakon poroda podvrgla rigoroznoj dijeti kako bi vratila tijelo u formu, te na pisti oduševila sve svoje obožavatelje, a u tome je i uspjela.

Na tradicionalnom godišnjem showu čuvene marke donjeg rublja Victoria's Secret, koji će biti prikazan u decembru, naći će se i brojne druge seksipilne manekenke, no nažalost izostat će Adriana Lima koja se nedavno porodila.

Ipak, obožavatelji ovih atraktivnih djevojaka zasigurno neće biti razočarani, jer iako nema Lime tu su i dalje prsata Miranda Kerr koja će zablistati u grdunjaku vrijednom tri miliona dolara, Alessandra Ambrossio, Ana Beatriz Barros, te Victorijin anđeo Selita Ebanks.