TAJNI SASTOJAK

Svi želimo lijepe i guste obrve, no do njih nije uvijek lako doći. Isprobajte serum iz kućne radinosti koji će vam pomoći da potaknete rast dlačica i ujedno njegujete obrve, tvrde stručnjaci.

Njegov tajni sastojak je ricinusovo ulje, moćan prirodni saveznik ljepote koji zahvaljujući ricinoleinskoj kiselini uravnotežuje pH kože i vlasišta te se zbog toga često koristi.

Ricinusovo ulje, također, sadrži i masne kiseline, kao i vitamin E koji će ojačati korijen dlačica, spriječiti gubitak i potaknuti rast kose, kao i obrva. Osim toga, ricinusovo ulje potaknut će rast trepavica, stoga je ovaj prirodni sastojak uvijek dobro imati pri ruci.

Vitamin E obnovit će folikule dlačica i potaknuti rast novih, arganovo ulje pružit će obrvama potrebnu hidrataciju, ulje ruzmarina, također, će stimulirati rast dlačica, baš kao i eterično ulje sjemenki kafe.

Sastojci: dvije kašike ricinusovog ulja. Dvije kašičice arganovog ulja, 2-3 kapsule vitamina E, 9 kapi eteričnog ulja ružmarina, 9 kapi eteričnog ulja sjemenki kafe.

U staklenku stavite ricinisovo i arganovo ulje. Istresite sadržaj kapsula s vitaminom E, a zatim dodajte eterična ulja. Poklopite i dobro protresite. Serum nanesite na obrve služeći se starom četkicom od maskare, a zatim umasirajte serum na područje obrva kako biste osigurali da upije u kožu.