Modna opsesija

Hipi trend poznat kao tie-dye jedna je od trenutnih modnih opsesija. Tie-dye pojavio se na nekoliko modnih revija u kolekcijama za proljeće/ljeto.

Na reviji modnog brenda Proenzi Schouler modeli su nosili preveliku dugmad u pastelnim tonovima na odjeći, dok su na ostalim revijama predstavljeni i drugi komadi odjeće u ovom stilu. 
Iako možda mislite da tie-dye nije baš za vas, trebate znati da je ovaj stil prilično svestran jer dolazi u nekoliko kombinacija boja, uzoraka i modela.
Međutim, ukoliko ste se zaljubili u ovaj stil odijevanja, najlakši način da pratite tie-dye stil jeste da počnete s manjim predmetima kao što su čarape, cipele ili majica.
Tie-dye majice lako možete kombinirati s trapericama, neutralnim hlačama ili suknjom, a ako želite baš kompletno biti u ovom stilu, onda jednostavo kupite haljinu.
Ovaj stil uzeo je najbolje od ere hipija. Trapezaste nogavice, predimenzionirane haljine i mnogo sitnog nakita karakteriziraju ovaj stil. 
Stil tie-dye njeguju brojne trendseterice, zaljubljenice u provođenje ljeta na muzičkim techno festivalima, ali i mnoge poznate ličnosti.