BEZ RESTRIKCIJA

Britanny Mccrystal, koja je isprobala svaku moguću dijetu prije nego što je smršala 20 kilograma, podijelila je tačne obroke koje je jela da bi izgubila težinu.

Djevojka (27) koja je sa Novog Zelanda, ali živi u Sidneju, imala je 82 kilograma i uprkos tome što je pokušavala da se hrani zdravo, otkrila je kako je imala "užasne navike prejedanja i opijanja".

Međutim, nakon raznih neuspjelih dijeta, odlučila je u jelovnik uvrstiti hranu bogatu hranjivim materijama, neprerađenu i redovno vježbanje. Tako je za samo devet mjeseci izgubila nevjerovatnih 20 kilograma.

Pitate se – šta je jela?

Britanny je otkrila da bi za doručak obično jela obroke poput jaja sa puretinom. Također je jela zapečene zobene pahuljice sa bananom, kao i kajganu sa avokadom i smooty sa dodatkom proteina.
 
@brittanymccrystal 20kgs down 💙 Sign up to my app waitlist to transform your body #weightloss #fyp #weightlosstips #foryou #foryoupage #weightlosstransformation #fit ♬ this is what falling in love feels like - JVKE
Za ručak jela je salatu s piletinom ili rižu s tunjevinom.

Večeru su činili kremasta pileća tjestenina, kari ili šnicla sa pomfritom.

Britanny je grickala proteinske kuglice, svježe voće, a pila je često jogurt i toplu čokoladu bez šećera.

- Izgubila sam 20 kilograma i jela ukusnu hranu svaki dan – kazala je Britanny, dodajući da svi oni koji žele smršati ne moraju jesti "dosadnu" hranu.
 
@brittanymccrystal Meals I ate to achieve my dream body! #healthyrecipes #healthy #healthyliving #inspo #inspiration #weightloss #weightlosscheck #weightlosstransformation #weightlossprogress #weightlosssurgery #weightlossmotivation #fatloss #fatlosshelp #fatlosstips #fatlossfoods ♬ original sound - CONTENT CREATION TIPS
Britanny je trenirala pet dana u sedmici po sat vremena i pravila 10.000 koraka dnevno.

- Odbacite trendi dijete i restrikcije, one su dizajnirane da vam ukradu sreću. Naravno, morate biti jasni u svojim ciljevima jer je pokretanje plana zdrave prehrane bez jasno definisanog plana poput vožnje do nove lokacije bez stavljanja odredišta na Google mape – kazala je Mccrystal.

Naglasila je da od brzih rješenja za mršanje nema nikakve koristi, te da se treba fokusirati na jednu po jednu stvar.

- Mali koraci vode do velikih rezultata. Ako želite promijenite svoje tijelo zauvijek, onda morate promijeniti životni stil – kazala je Mccrystal.
 
@brittanymccrystal Wanna know how I glowed up? follow me and I'll show you how #foryou #fyp #weightlosscheck #weightlosstips #weightlosstransformation #fypシ #glowup #nz ♬ Own brand freestyle transition - Nijah
Izvor: Faktor