VRIJEDI PROBATI

Štapići za uši, osim svoje osnovne svrhe, često se koriste i tokom šminkanja kako bi se sanirale eventualne greške u korištenju sjene, tuša za oči ili ruža za usne.

No, jeste li ikada razmišljali o tome da štapić za uši upotrijebite kao dodatan alat za šminkanje?

Naravno, na TikToku, gdje smo već otkrili mnoštvo genijalnih trikova, kada je beauty rutina u pitanju, pojavio se još jedan praktični video koji omogućava najpreciznije nanošenje ruža za usne.

Sve što trebate napraviti je staviti štapić između usana dok nanosite ruž za usne, a nakon što ga uklonite, bit će besprijekorno ocrtane.

Štapić u ovoj situaciji zapravo služi kako vam se ruž ne bi preslikao na zube i kako bi vam rubovi usana bili jednako precizni kao i ostatak, pa ako ste jedni od onih koji možda nisu toliko iskusni u nanošenju ruža, vrijedi isprobati.

Trebat će vam neko vrijeme da se naviknete, ali jednom kada ga naučite nanijeti kako je predviđeno, bit će besprijekorno precizno.

Kako vam rubovi usana ne bi ostali bez proizvoda, prethodno nanesite olovku za usne kojom ćete dobiti i dužu trajnost ruža i jasno definiran obrub usana.

@tesslamariee Sandstone lip & cheek, linked in bio ✨ #qtiplipstick #makeuphack #howto #easymakeup #mamamakeup #lipcolor #ROMWEGetGraphic #PonderWithZion ♬ original sound - theanoughceke
Izvor: Faktor