Obožavatelji su toliko oduševljeni novim informacijama o slavnom čarobnjaku da su u samo par sati srušili stranicu posvećenu Harryju Potteru!

Slavna spisateljica J.K.Rowling dala je svojim vjernim obožavateljima maleni uvid u život najpopularnijeg čarobnjaka u novoj priči objavljenoj na Pottermore stranici.
Ovo su prvi novi podaci o popularnom čarobnjaku otkako je završila knjigu 'Harry Potter i darovi smrti' 2007., no glasnogovornik poznate spisateljice tvrdi da ona nema nikakve planove u vezi objavljivanja novog nastavka romana, piše Huffington Post.
U novoj priči, koja je napisana kao kolumna, dopisnica Rita Skeeter piše o Harryu, koji je prešao tridesetu, i dalje ima tajanstvenu posjekotinu na obrazu, ali i 'nekoliko niti srebra' u kosi. Harry je u braku sa sestrom svog najboljeg prijatelja Rona Weasleya, Ginny Potter, koja je sada novinarka.
Čini se da Harry, Ron i Hermione zajedno rade u Ministarstvu magije, iako je Ron napustio posao kako bi u međuvremenu, upravljao uspješnom firmom Weasleys’ Wizard Wheezes, koja se bavi čarobnjačkim šalama. Kako ističe Skeeter, Hermione je postala zamjenica šefa Odjela za Čarobnjačko provođenje zakona.
Nastavak priče o junacima iz Harrya Pottera dio je serije Quidditch World Cup, koji je Rowling objavila na stranici Pottermore, kako bi se podudarala sa Svjetskim prvenstvom u Brazilu.