Premijera 2014.

Projekt je bio kontroverzan od samih početka – nova verzija 'Ninja kornjača' tek je vijest, a već je razljutila stare fanove, ali i glumce pa i samog kreatora cijele mitologije.

Autor stripova Peter Laird zgrozio se nad konceptom, glumac Robbie Rist koji je u izvornim filmovima bio Michaelangelo nazvao je cijeli projekt 'sodomiziranjem originala', no sve to nije zaustavilo Michaela Baya da nastavi s realizacijom.Ozloglašeni hitmejker Bay ('Transformers') producirat će nove 'Ninje kornjače', a režiju će potpisati Jonathan Liebesman ('Battle: Los angeles'). 
Production Weekly piše da snimanje počinje u travnju, a premijera je pomaknuta s Božića 2013. na 16. svibnja 2014, isti dan kada u američka kina dolazi i reboot 'Godzille'. 
Projekt je bio kontroverzan od samih početka – nova verzija Nindža kornjača tek je vijest, a već je razljutila stare fanove, ali i glumce pa i samog kreatora cijele mitologije.
Autor stripova Peter Laird zgrozio se nad konceptom, glumac Robbie Rist koji je u izvornim filmovima bio Michaelangelo nazvao je cijeli projekt "sodomiziranjem originala", no sve to nije zaustavilo Michaela Baya da nastavi s realizacijom.
Ozloglašeni hitmejker Bay (Transformers) producirat će nove Nindže kornjače, a režiju će potpisati Jonathan Liebesman (Battle: Los angeles). 
Production Weekly piše da snimanje počinje u aprilu, a premijera je pomaknuta s Božića 2013. na 16. maj 2014, isti dan kada u američka kina dolazi i reboot Godzille.
Trailer za prošli film: