Ima upozorenje koje će promijeniti čovječanstvo i život na Zemlji

Iako ga roditelji tokom detinjstva nisu učili o svemiru, mali Boriska je često pričao o Marsu, svemiru i vanzemaljskim civilizacijama

Rus Boriska Kiprijanovič iz ruskog Volgograda, koji je svojom “superinteligencijom” još kao dječak naučnike ostavio bez riječi, tvrdi da je na Zemlju došao s Marsa.
 
Tvrdi da je živio na “ratom razorenoj crvenoj planeti” prije nego što ga je rodila ljudska majka na Zemlji. Danas, 20-godišnji Boriska se tokom života susreo s brojnim profesorima i naučnicima koje je zapanjio svojim poznavanjem planetarnog sistema, prenosi Index.

Njegova mama, ljekarka, kaže da je shvatila da je njen sin drugačiji već dva dana nakon njegovog rođenja jer je sam podizao svoju glavu bez ičije pomoći. Dodala je da je progovorio nekoliko mjeseci nakon rođenja, a kad je imao godinu i po dana, znao je da čita, crta i slika.

Kad je krenuo u vrtić, vaspitačice su bile zapanjene njegovim jezičkim vještinama, sposobnošću pisanja i impresivnim pamćenjem. Iako ga roditelji tokom djetinjstva nisu učili o svemiru, mali Boriska je često pričao o Marsu, svemiru i vanzemaljskim civilizacijama. Navodno im je rekao da na Marsu postoji život, iako je u dalekoj prošlosti bio pogođen masovnom nuklearnom katastrofom.
 
“Sjeća” se da je nuklearna katastrofa izbila nakon rata između dvije grupe bića koja su živjela na Crvenoj planeti u to vrijeme. Malo njih ju je preživjelo, ali Boriska tvrdi da neki ipak jesu, nakon što su naučili da grade kuće i prave oružje. Boriska tvrdi da vanzemaljci na Marsu dišu ugljični monoksid pa bi, u slučaju svojeg dolaska na Zemlju, morali da ponesu zalihe.

Tvrdi da je ranije bio Marsovac koji je doputovao na Zemlju, kako bi nam prenio poruku da na našoj planeti postoje tajne koje tek trebamo da otkrijemo. Navodno, velike piramide u Gizi kriju veliku tajnu.

– Čovječanstvo će se promjeniti kad se otvori Sfinga, iza uva joj se nalazi mehanizam za otvaranje, ne sjećam se tačno gdje – rekao je.
 
Pogledajte video: