Najgledaniji snimak

Viralni video na na popularnoj video platformi Twitch na kojem je prikazano kako je otac bio preplašen do smrti od svoje kćerke dok je igrao horor video igricu, postao je najgledaniji video na ovoj platformi.

Više od dva miliona puta je do sada pregledan video, a pokazuje kako Britanski strimer Tom Wheldon, poznat pod nadimkom "JurassicJunkie" na Twitchu se dere nakon što ga je njegova 22-mjesečna kćerkica Jessica prepala, pošto je ušla u njegovu sobu dok je igrao igricu Outlast 2.

Wheldonova prestravljena reakcija i neodoljiva mala bebica pomogle su mu da uđe u Guinessovu knjgu rekorda kao najgledaniji video klip na Twitchu, samo dva dana nakon što je originalno emitirao strim 21. jula 2017. godine.

“Nemam pojma kako je ona ušla u sobu. U istom trenutku vrana je letjela prema meni u igrici i ja sam jednostavno vrisnuo i skočio. Skrenuo sam pogled sa ekrana na kratko i vidio malo tijelo iza mene i počeo sam vrištati. Ustvari to je bila je to moja kćerka koja mi je donijela hladno piće”, opisao je Wheldon.

Prema njegovim riječima nije očekivao da će se video ovoliko pogledati, ali je kontaktiran od uposlenika Twitcha koji su mu rekli da je video ušao u Guinessovu knjigu rekorda.