Ovaj teniski meč dugo će se pamtiti

Na ATP Challengeru Sarasota Open u američkoj saveznoj državi Florida jedan će meč ostati zapamćen po zanimljivom ometanju tenisera.

Amerikanci Frances Tiafoe i Mitchell Krueger nisu mogli vjerovati što to čuju u šestom gemu drugog seta na servis Tiafoea.
Tokom cijelog gema, čuli su se glasni uzdasi jedne žene koja je očito vodila ljubav sa svojim partnerom. U prijenosu je komentator mislio kako se radi o nečijem telefonu, ali ubrzo je shvatio da su svi u publici iznenađeni. Brzo je zaključio kako strastveni uzdasi dopiru iz stana u blizini terena na kojem se igrao teniski meč.
"Ovo je najbizarnija situacija. Ne znam kako da ovo kažem. Upalio se nečiji telefon i čuje se video za odrasle. Ne, to nije nečiji telefon, to je stan preko puta jezera. O Bože."
Mitchell Krueger je nakon razgovora s glavnim sucem uzeo lopticu te je napucao u smjeru iz kojeg su dolazili uzdasi na što je publika reagirala glasnim smijehom. 
Stenjanje se nije zaustavilo ni u sljedećim poenima pa se Frances Tiafoe u jednom trenutku zaderao:
"Ma daj, pa ne može biti tako dobro."
Publika je ponovo "umrla" od smijeha, a uskoro se ljubavni par utišao te su teniseri mogli u miru nastaviti meč koji je sa 6:3, 6:2 dobio Tiafoe.