Potjera

Pravnik Ivan osvojio je 135.000 kuna (nešto više od 35 000 KM), najveći pojedinači iznos koji je neko osvojio u kvizu HRT-a, pod nazivom 'Potjera'. Iako je u završnoj potjeri odgovorio na samo pet pitanja, uspio je nadmašiti lovkinju Moranu.

Ekipa koju su činili Matej, Marko, Luka i Ivan u sinoćnjoj epizodi kviza 'Potjera' imala je nekoliko 'svijetlih' trenutaka. Jedan od igrača u brzopoteznoj minuti odgovorio je na osam pitanja, a drugi na čak deset. Ipak, Morana je u emisiju krenula snažno i ekspresno ulovila prvu trojicu izazivača - javlja Srednja.hr.
Ipak, 37-godišnji pravnik Ivan iz Domagovića kod Jastrebarskog, imao je sreće jer je uhvatio lovkinju Moranu u trenutku 'krize'. Naime, nakon što je izbacila tri takmičara u igri na ploči, Morana je dolaskom Ivana krivo odgovorila na tri pitanja što mu je omogućilo da bez prevelikog stresa ode do završne potjere..
Situacija je začudila voditelja Tarika Filipovića, ali i samu Moranu. 
Dekocentrisana lovkinja u završnoj je potjeri, u kojoj je Ivan imao tek šest koraka prednosti, dala deset pogrešnih odgovora, a Ivan je time, uz svega nekoliko vraćanja lovkinje, osvojio do sada najveći pojedinčani iznos, 135.000 kuna, zaključuje Srednja.hr.