Nećete vjerovati kako se osvetio!

Niko od nas ne podnosi kada neko iz porodice trpi bol. Ali šta učiniti ukoliko otkrijete da neko zlostavlja vašu majku? Pogledajte šta je to ovaj sin učinio za svoju majku koja je bila zlostavljana u staračkom domu.

Čovjek po imenu Camille prebacio je svoju majku u starački dom, kako bi drugi pojedinci mogli voditi brigu o njegovoj mami dok on radi. Mislio je da je to odlična stvar za nju, ali grdno se prevario.
Kada joj je išao u posjetu, primjetio je modrice i ogrebotine na njenom licu. Tada je odlučio postaviti skrivenu digitalnu kameru u sobu kako bi vidio šta se događa unutar majčine sobe kada on nije tu.
Bio je više nego zapanjen kada je provjerio digitalni fotoaparat koji je sakrio unutar sobe. Uočio je kako jedan od zaposlenika zapravo zlostavlja njegovu majku. Camille nije reagirao agresivno,  problem je riješio mirnim putem.
Naime, on je nakon gledanja ovog strašnog videa otišao do direktora staračkog doma i pokazao mu snimak. Očekivano i direktor je bio začuđen onim što je vidio, a nakon incidenta smijenjen je dio uprave staračkog doma. Ipak, Camille je odlučio majku vratiti kući.
Pogledajte video.