Vozač u Švicarskoj

Živom se čovjeku svašta dogodi, a najbolje je to na svojoj koži osjetio jedan vozač u Švicarskoj kada je lovio vlastiti auto po autoputu.

Snimka nadzorne kamere s jednog autoputa u Švicarskoj brzo se proširila internetom jer pokazuje jednu bizarnu situaciju - muškarca koji cestom trči loveći svoj auto.
Video je na Facebooku objavila švicarska policija i izvijestila kako je muškarac u ponedjeljak u 14:07 sati parkirao automobil uz autoput kako bi kratko porazgovarao s vozačem kamiona. U tom trenutku njegovo vozilo je krenulo, a muškarac je, primijetivši to, počeo trčati za njim.
Zaista je imao sreće da ga vozila koja su mu dolazila u susret nisu udarila, a njegov ih je automobil izbjegao. Na kraju je auto udario u signalizaciju uz put i zaustavio se. Policija je za sve saznala tek u četvrtak jer su dobili dojavu da je oštećena ograda. Nakon toga išli su pregledati snimke nadzornih kamera.
"Ostali smo bez teksta, tu scenu nismo očekivali", rekli su u policiji. Video su prvo objavili jer su tražili svjedoke, a onda su ga ostavili zbog prevencije. Objavili su i da su pronašli vozača auta i kamiona te su im rekli da su razgovarali uz autocestu zbog posla.