Nespretni kriminalci

U Stockholmu je zabilježen snimak dva sitna kriminalca u pljački šoping centra. Dvojica lopova odlučili su da opljačkaju radnju sa skupocjenim satovima.

Dok je jedan pokušavao da razvali bravu, drugi je popravljao zaglavljeni pištolj koji je pritom bio uperen u leđa njegovog kolege. Kada su napokon uspjeli da uđu u radnju, jedan od njih prvo se pomučio sa skuterom dok je drugi još uvijek pokušavao da popravi pištolj i puca u vazduh, a na kraju nije uspio da učini ništa od toga.

Kada su u bizarno veliku vreću ugurali ukradeni materijal, muškarci su odlučili da se udalje s lica mjesta, ali onda im nije pošlo za rukom da upale skuter. Kako se na snimku vidi, lopov u plavoj jakni prislonio je pištolj na glavu lopova koji je pokušavao da upali skuter, prenosi 24sata.hr.

Trebalo bi da budu srećni što su bar živu glavu izvukli. Sve u svemu, “ambicioznim” momcima se dogodio potpuni raspad sistema. Čak je i njihov bijeg bio jedan od najjadnijih ikad, a policiji sigurno nije trebalo dugo da ih locira i privede.