Nevjerovatno!

Kalifornijska televizijska ekipa koja se vodi kao nestala od 2002.godine ostavila je iza sebe snimak i priču o drevnim ruševinama pronađenim ispod leda na Antarktiku.

Pored ove ekipe misiju je provela i Mornarica SAD. Tako navodi arheolog i avanturist Jonathan Gray iz World Education Research Ltd u najnovijim vijestima o arheologiji. Glasnogovornik tvrtke je rekao da je svojevremeno " Vlada SAD rekla da će spriječiti emitiranje snimke koji su pronašli članovi Mornarice na Antarktiku, a koji otkriva masovno arheološko nalazište 3200 metara ispod površine leda.

"Ekipa Atlantis TV koja je napravila snimke se još uvijek vodi kao nestala", navodi Gray. Odvjetnici ekipe su svojevremeno rekli da je tvrtki najvažnija sigurnost ekipe, ali da će se usprotiviti bilo kakvim pokušajima da se cenzurira materijal koji očito zanima javnost.

Ledeni kontinent Antarktik ne pripada nijednoj naciji, istaknuli su oni. "Sad ne posjeduje jurisdikciju na tom prostoru". "Snimka je u vlasništvu Atlantis TV", rekao je glasnogovornik tvrtke. "Mi smo ga snimili, što znači da je naš, a kada nam se snimak vrati, namjeravamo ga emitirati. Kraj priče".

"Dva člana Mornarice koja su pogledala snimak su opisala njegov sadržaj istraživačima Državne znanstvene zaklade (NSF) kada su se vratili u postaju Amundsen - Scott na južnom polu", navodi Gray.

Oni su rekli da su prikazane spektakularne ruševine i druge stvari u koje nisu smjeli zalaziti, naveo je istraživač NSF.

Dužnosnici Mornaričkih snaga SAD za ispomoć na Antarktiku su negirali priču i bilo kakav snimak koji je snimila nestala Atlantis TV ekipa.



novi-svjetski-poredak.com