Često najzanimljivije fotografije i videa s ulica stižu upravo iz neke od balkanskih zemalja ili Rusije. Ovoga puta zanimljiv, ali i opasan detalj s ulica stiže iz jedne potpuno druge zemlje.

Novozelandska policija ne susreće se baš često sa pomalo suludim situacijama u saobraćaju za razliku od njihovih koelga u nekim drugim zemljama. No ovoga puta, hit u njihovim medijima postalo je upravo ovo društvo koje je na neobičan i jako opasan način, na svom autu prevozilo - frižider, piše NZHerald.
Samo su ga postavili na krov automobila, a jedan od njih se u šlapama popeo na gepek i 'držao' frižider. I vožnja Aucklandom mogla je početi...
Jedan od vozača koji je bio iza njih sve je fotografirao i objavio na Facebooku i Twitteru. Ubrzo je reagirala i policija. 'Očito je da su mladići ovakvom radnjom u opasnost doveli i sebe i ostale sudionike u saobraćaju', poručio je policijski inspektor Scott Webb.
Novozelandski mediji odmah su se prisjetili i opasne vožnje u kolovozu ove godine kada se jedan od mladića, za vrijeme vožnje, popeo na krov taksija: