Počeo je sa 360

Njegove objave redovito uključuju poruke kao što su "Ustani, izađi i napravi nešto" ili "Dovedi se u formu, nema stajanja", a objavljuje i snimke koje snima u teretani.

Iznimno debeo muškarac postao je hit na internetu nakon što je na Facebooku počeo objavljivati snimke u kojima dokumentira svoju misiju gubljenja kilograma.
Njegovo je ime Larry Evans, živi u Missouriju, a tvrdi da je prije nego što je počeo skidati kile težio više od 360 kilograma. Ali onda je odlučio da je vrijeme da promjenu, a tu promjenu svakodnevno bilježi na Facebooku, na profilu koji je dosad prikupio više od 40.000 sljedbenika.
Njegove objave redovito uključuju poruke kao što su "Ustani, izađi i napravi nešto" ili "Dovedi se u formu, nema stajanja", a objavljuje i snimke koje snima u teretani. Naravno uz sve to ide i neizbježni hashtag #teamlarry, a njegovi vjerni sljedbenici tvrde da im je on "velika inspiracija" te ga zatrpavaju porukama podrške i ohrabrenja, prenosi Index.
Video u kojem ga se može vidjeti kako diže utege, koji je objavljen pred dva dana, a uz koji stoji da je u pitanju 140. dan vježbanja, dosad je pogledan više od 14 miliona puta, dok broj njegovih sljedbenika ne prestaje rasti.