Uslijedio pravi šok!

Cijeli svijet joj se srušio kada je čula lošu vijest. Mislila je da joj se bliži kraj. Međutim, ono što je uslijedilo će vas šokirati! Pročitajte u nastavku o čemu se zapravo radilo…

Denis Clarck (34) se cijeli svijet srušio kada su joj ljekari dijagnostifikovali rak grlića materice 2010. godine.
Tada je poslata na agresivne tretmane radioterapije i rečeno joj je da je pobjedila bolest. Međutim, u novembru 2011. joj je rečeno da ima ogroman tumor u karlici, i da nema načina da se operiše.
“Kada sam to čula, spremila sam sopstvenu sahranu i napisala oproštajna pisma svojim sinovima. Srce mi se cijepalo, ali morala sam to da uradim”, priča Denis, koja je u pismu napisala sinovima da ne budu tužni i da se uvijek sjećaju svih lijepih trenutaka koje su proveli zajedno.
Osjećala se jako loše, i kako kaže, stalno se pitala da li će preminuti u bolnici ili kod svoje kuće.
A onda, nakon dvije godine agonije, ljekari su otkrili u čemu je zapravo problem – naime, njeni unutrašnji organi bili su djelimično uništeni zbog radijacije kojoj je bila izložena u toku svih radioterapija. Stoga su doktori postavili pogrešnu dijagnozu, a žena je izgubila nekoliko godina života
“Kada su mi to saopštili, moja mama je briznula u plač, dok sam ja počela da se smijem od olakšanja” , priča Denis.
Otišla je kući i rekla svojoj djeci da su ljekari pogriješili i da neće umrijeti.
“Lica su im se totalno ozarila, počeli su da skaču i plaču. Nisu željeli da prestanu da me grle” – rekla je Denis, kojoj je pao kamen sa srca, ali je, kako kaže, izgubila i par godina života zbog pogrešne dijagnoze.