Dirljiva priča (FOTO)

Izgledalo je kao vjenčanje. Whitney Moore hodala je do oltara, bila je savršeno dotjerana, imala je djeveruše, bukete, nosila je dugu bijelu haljinu, a pored nje je bio i njen otac - David.

Iako bi mnogi na prvu mogli pomisliti kako je riječ o vjenčanju, Whitney se nije udavala.
Ceremonija je bila posveta ljubavi između oca i kćeri, a ideja je stvoriti sjećanja na događaj kojem David neće biti svjedok, piše Index.hr.
Naime, njenom ocu dijagnosticiran je neizlječivi rak, a liječnici predviđaju kako je Davidu preostalo samo nekoliko mjeseci života.
"Vijest me strašno pogodila. U ljutnji sam sve propitivala. Zanimalo me zašto je to morao biti baš moj otac", rekla je Whitney za Kingsport Times.
No, nakon ljutnje odlučila je da neće očajavati već iskoristiti svaki trenutak kako bi preostalo vrijeme što bolje provela.
"Znala sam da nemamo previše vremena. Isplanirali smo ceremoniju i svi smo bili dirnuti", govori Whitney koja je ideju dobila nakon što je u vijestima vidjela priču o 11-godišnjoj Josie Zetz koja je isto učinila ranije ove godine.
"Možda nije pravo vjenčanje, ali nakon što je sve završilo, znali smo da ćemo ove trenutke zauvijek pamtiti", rekla je Whitney i ocu poručila: "Jednog dana nekog ću muškarca jako zavoljeti i udati se za njega, ali želim da znaš da bez obzira na to što se dogodilo, voljet ću te i ti ćeš uvijek biti najbolji muškarac kojeg poznajem. Zauvijek ću biti tvoja djevojčica".