Prošle sedmice svijet je obišla priča o Tedu Williamsu, beskućniku, te bivšem alkoholičaru i narkomanu, koji je uspio privući pažnju javnosti svojim glasom. Ubrzo nakon što je njegova snimka završila na YouTubeu, dobio je više ponuda za posao, uključujući i ulogu u filmu s Jackom Nicholsonom.


U videu koji ga je proslavio Williams govori o svom djetinjstvu i kako je upoznao lokalnog radijskog voditelja, zbog kojeg je i sam odlučio baviti se ovim poslom i školovati glas. No, nakon nekog vremena u priču su se upleli alkohol, droga i još neke stvari, zbog kojih je završio u zatvoru, a na koncu i na ulici.

Već dvije godine 'čistom' Williamsu pružila se nova prilika, a ponude za posao stižu sa svih strana. Ovo je video koji ga je proslavio.



Radi kao najavljivač televizijskih emisija The Today Show i Late Night with Jimmy Fallon, a svojim je glasom već sudjelovao u nekoliko reklama.

U duhu ove priče, predstavljamo vam još nekoliko talentiranih beskućnika koji su zaslužili neki angažman.

Ovaj čovjek kao ritam-mašina može sudjelovati u bilo kojem supertalentu, a može poslužiti i kao one man band na svadbi ili maturskoj večeri.



Nismo sigurni je li Brad Prowly još uvijek beskućnik, s obzirom da se pojavljivao u filmovima, spotovima i bio predgrupa mnogim bendovima, ali svakako je talentiran. I izgleda kao beskućnik.



Ovaj talentirani udaraljkaš koji se smjestio na stanici podzemne željeznice u New Yorku može odsvirati čuda, ali će to i naplatiti.



U hotelu u Miamiju nastupa virtuozna pijanistica Linda. Francuski turisti je obožavaju, a ni nama nije jasno zašto je beskućnica.



Putnici njujorške podzemne željeznice ga obožavaju (a i mi).



I, naravno, ako vam dosade pop-pjesmuljci i teen zvjezdice, te se zaželite emocionalne i iskrene interpretacije, samo pustite beskućnika u studio i dajte mu gitaru. Rezultati mogu biti zapanjujući.