Snimatelj Ivan Cvirn je majicu „Ne treba mi seks, Vlada me j... svaki dan“, zbog koje je izgubio posao na televiziji RTL, pošto je tako obučen došao da snima sednicu hrvatske vlade, prodao na internet aukciji za  573 eura.

Cvirn će dobijeni novac uplatiti Udruženju za promociju humanih vrednosti „Svijetlo života“. Dobrotvorna aukcija za Cvirnovu majicu, koja je započela 2. avgusta, završena je u srijdu u 20 časova. Za majicu su date ukupno 132 ponude, a najveću je dao kupac sa korisničkim imenom „50 je već kot 100“.

Novac će udruženje „Svijetlo života“ iskoristiti za pomoć deci bez roditeljskog staranja, s poteškoćama u razvoju i ostalim obolenjima. Kupac majice se trenutno nalazi na godišnjem odmoru, ali je izrazio posebnu želju da se upozna sa Cvirnom čim se vrati, javlja portal Index. Zbog brojnih posledica i emocionalnih reakcija koje je majica izazvala, kupac je izrazio želju da lično preuzme majicu.

Nekadašnji snimatelj RTL Ivan Cvirn se 30. jula na sednici Vlade Hrvatske pojavio sa majicom na kojoj je na engleskom jeziku pisalo „Ne treba mi seks, Vlada me j... svaki dan“. To je dovelo do prekida saradnje RTL sa Studiom Blenda, kompanijom čiji je Cvirn vlasnik.