Mnogima otkucao zadnji sat

Ljubav pod okom javnosti uglavnom je određenog roka trajanja, a čini se kako je ove godine mnogim vezama i brakovima otkucao sat pa vam zato donosimo neke od najvećih prekida ove godine.

Katy Perry i Orlando Bloom
Par je izdržao godinu dana zajedno, a za to vrijeme često su putovali zajedno te izmjenjivali nježnosti kao da nema baš nikoga oko njih. Dva dana nakon što su pozirali zajedno na jednom partyju, svijetu su potvrdili kako prekidaju, no i dan danas se mogu vidjeti u zajedničkim druženjima.

Selena Gomez i The Weeknd
Nakon deset mjeseci, Selena i The Weeknd odlučili su prekinuti svoju vezu. Par je duže vrijeme prije samoga prekida pričao o svemu, a najveću ulogu u prekidu imala je daljina. Iako je Selena dolazila na njegove nastupe po Evropi kako bi održala njihovu vezu na životu, stvari su se zakomplicirale kada je morala otići na snimanje filma u New York. Ipak, čini se kako ovaj prekid Seleni i nije tako teško pao jer se ubrzo nakon toga počela viđati sa svojim bivšim momkom Justinom Bieberom.

Fergie i Josh Duhammel
Iako se ovaj brak činio kao stabilan, ruže ipak nisu cvale pa se glumačko-pjevački par razveo nakon osam godina. Glavni razlog razvoda, kako izvori tvrde bila je Joshova želja za proširenjem porodice s kojom se Fergie nije slagala, već se željela posvetiti karijeri. Čini se kako Fergie i dalje pati za Joshom pa je tako nedavno u emisiji The Wendy Williams Show izjavila da će ga zauvijek voljeti.

Robert Pattinson i FKA Twigs
Par je započeo vezu još 2014. godine, a ubrzo su pale i zaruke. Glavni uzrok prekida bio je prenatrpan raspored zbog kojega su se sve više distancirali. Blizak izvor paru izjavio je kako je Robert bio taj koji je prekinuo zaruke i obavijestio prijatelje, no bez obzira na sve i dalje ga vežu snažni osjećaji za FKA Twigs.

Tyga i Kylie Jenner
Par koji se neprekidno svađao i mirio, dočekao je svoj kraj upravo 2017. godine. Reper Tyga u javnosti je izjavio kako je najveći problem bio njihova razlika u godinama, odnosno drugačiji prioriteti. Spomenuo je i kako on voli tajnovitost, a Kylie je voljela objavljivati stvari iz privatnog života na društvenim mrežama. Nedugo nakon njihovoga prekida, Kylie je pronašla novoga dečka Travisa Scotta s kojim navodno čeka dijete.

Romain Dauriac i Scarlett Johansson
Nakon dvije godine braka, svako od njih krenuo je svojim putem. Scarlett je bila ta koja je inicirala razvod nakon što je shvatila kako nemaju puno toga zajedničkog te je u martu podnijela papire za razvod. Nakon što je rastava službeno bila gotova, bivši par izjavio je kako će zajedno dijeliti skrbništvo nad kćerkom te ostati bliski prijatelji. I prvi njezin brak s Ryanom Reynoldsom trajao je 2 godine, a Scarlett je kasnije izjavila i kako smatra da je monogamija neprirodna.

Leonardo DiCaprio i Nina Agdal
Jedan od najpoželjnijih neženja, Leonardo DiCaprio prekinuo je vezu s manekenkom Ninom Agdal po ko zna koji put. Blizak izvor tvrdi kako je par ostao u dobrim odnosima, no posljednje fotografije daju naslutiti kako Leonardo ljubi novu ljepoticu Camilu Morrone, koja je kao i sve njegove bivše podosta mlađa od njega.

Emma Watson i William Knight
Šuškalo se i o njihovom vjenčanju, ali ništa od toga. Par je svoju vezu držao u privatnosti pa tako ni razlozi prekida nisu poznati javnosti. Glumica je jednom prilikom izjavila kako bi voljela pronaći nekoga ko nije iz filmske industrije, ali izgleda kako IT-ovac William ipak nije ispunio te kriterije.

Ben Stiller i Christine Taylor
Par se upoznao na snimanju, a nakon 18 zajedničkih godina došao je kraj njihovoj ljubavi. Naime, Ben je bio opsjednut ženinom mršavošću te joj je branio da jede. Kontrolirao joj je dnevni unos hrane i tjerao ju da vježba dva sata dnevno. Christine je odlučila tome stati na kraj, a mnogi smatraju kako je glavni krivac za njegovo opsesivno ponašanje bolest s kojom se teško nosi.

Chris Pratt and Anna Faris
Nakon 8 godina braka, jedan od omiljenih holivudskih parova zajedničkom je objavom na Instagramu potvrdio glasine o razvodu. Iako nisu otkrili prekide, Anna je ubrzo nakon toga našla novog momka te time itekako iznenadila obožavatelje.

Amber Heard i Elon Musk
31-godišnja glumica nakon nimalo lijepog razvoda od Johnnyja Deppa kojeg je optužila za zlostavljanje, utjehu je pronašla u tehnološkom mogulu Elonu Musku no par je prekinuo prije prve godišnjice. On je kasnije javno priznao kako mu je ona slomila srce prekidom, dok su mu obožavatelji poručili kako je bolje da se maknuo od nje, jer bi ga uništila kao Johnnyja.

Rob Kardashian i Blac Chyna
Par se upoznao, zaljubio te zaručio u svega 6 mjeseci, a zatim i dobio kćerkicu Dream no očekivano nisu dugo potrajali. On je kasnije izjavio kako ga je varala te iskoristila za slavu, iako ga je njegova porodica od početaka upozoravala na to.

Mel B i Stephen Belafonte
Bivša Spajsica i njezin suprug vjenčali su se 2007. godine u Las Vegasu, a rastali 10 godina kasnije na nimalo lijep način. Spominjale su se tu prevare, fizičko nasilje, seks u troje, ovisnosti it slično pa je možda takva odluka bila najpametnija.