Slavni par ponovo zajedno

Vijest o prekidu Brada Pitta i Angelina Jolie je u septembru prošle godine šokirala svijet, međutim sada se tvrdi da će svojoj vezi dati još jednu šansu.

Nakon intenzivnog "duhovnog" savjetovanja, Brad i Angelina navodno su ponovo zajedno, piše The Sun. Par se, prema tvrdnjama njihovog biografa Iana Halperina, sastao u prijateljevoj kući.

- Brad je napravio korak prema njoj pa su se zagrlili. Bilo je puno suza. Ništa nije ostalo neizrečeno. Svoje su probleme pokušali riješiti u toj skromnoj kući. Odlučili su ponovo započeti. Ta je vrlo žučna rasprava označila novu fazu u njihovoj vezi - rekao je Halperin za Daily Mail.

Biograf para je dodao da Pitt i Jolie svjesno rade na tome da ponovo postanu par te da su s tim na umu počeli ići na rehabilitaciju i savjetovanje.

Podsjećamo, par se razišao nakon što se tokom leta iz Francuske u Los Angeles Pitt posvađao s najstarijim sinom Maddoxom. Zbog te svađe porodica nije uspjela doći do Los Angelesa već su sletjeli na drugi aerodrom.

Biograf para tvrdi da Pitt i Jolie sebe vide kao nove Richarda Burtona i Elizabeth Taylor, par koji je bio poznat po svojoj zapaljivoj vezi i višestrukim brakovima i razvodima. Halperin kaže da je atmosfera između para sad pozitivna.

- Ne mogu živjeti zajedno, a ni odvojeno. I ona i on su radili na sebi nakon tog incidenta u avionu. Još uvijek se vole - pojasnio je.

Ovo sve međutim ne znači da se i dalje ne planiraju razvesti. Tu se, kaže Halperin, ništa nije promijenilo.

- Oni misle da će im razvod omogućiti da krenu ispočetka. Ne vide razvod kao najgoru stvar koja im se može dogoditi. To je samo papir i oboje misle da bi, kada se razvod finalizira, mogli ponovo započeti svoj zajednički život – dodao je.