Ostali bez krova ali brzo su se snašli

Naime, njih dvoje su živjeli u kući na Banovom Brdu koja je u vlasništvu Gorana Boškovića, brata Danice Drašković, ali je on onda odlučio da proda kuću, zbog čega je pjevaču saopštio da mora da se iseli.

Folk pjevač Haris Džinović i njegova supruga Melina brzo su se snašli nakon što su ostali bez krova nad glavom, pa će se sa djecom Đinom i Kanom uskoro preseliti na Dedinje.
Naime, njih dvoje su živjeli u kući na Banovom Brdu koja je u vlasništvu Gorana Boškovića, brata Danice Drašković, ali je on onda odlučio da proda kuću, zbog čega je pjevaču saopštio da mora da se iseli- piše Avaz. 
Ali Haris je na sve mislio - početkom godine kupio je plac na Dedinju gdje je sagradio luksuznu kuću.
Za svega pet mjeseci je izgradio luksuznu vilu koja se procenjuje na dva miliona eura (oko četiri miliona maraka).
Buduće komšije su potvrdile da se Melina i Haris uskoro doseljavaju.
- Viđali smo Džinoviće kako dolaze ovdje. Tokom gradnje kuće Haris je skoro svaki dan dolazio da nadgleda radove i majstore koji su radili. Nije ništa prepuštao slučaju, već je želio da učestvuje u svakom dijelu gradnje. Čuli smo da su iznajmili arhitektu koji se bavio cijelim uređivanjem kako spoljašnosti tako i unutrašnjošti doma - otkrivaju komšije koje žive u istoj ulici gdje će se i Haris uskoro doseliti.
Inače, Haris i Melina će se sa djecom u ovaj dom useliti krajem ljeta kada će unutrašnjost doma bila u potpunosti završena.