Blockbuster

Indijski kanal studija 20th Century Fox, Fox Star India, objavio je novi trailer za nadolazeći blockbuster 'Planet majmuna: Rat'. Kako već znate, u pitanju je treći dio franšize koja je uspješno pokrenuta filmom 'Planet majmuna: Postanak', a koja nas je uspjela oduševiti i u svojem drugom filmu, 'Planet majmuna: Revolucija'.

No moramo upozoriti, u traileru koji je pred nama ipak je možda rečeno previše. Neke stvari, koje bi ipak bilo bolje saznati baš kroz film, su mogle biti skrivene. Nije u potpunosti jasno zašto su ti elementi radnje dospjeli u trailer, ali ako su glavešine u Foxu smatrale da je to u redu, tko smo mi da se bunimo?

Pogledajte video, ali pazite se spoilera

U 'Planet majmuna: Rat', trećem poglavlju hvaljene blockbusterske franšize, Cezar i njegovi majmuni ući će u smrtonosan sukob s armijom ljudi koje predvodi nemilosrdni Pukovnik.

Nakon što majmuni pretrpe nesagledive gubitke, Cezar će se sukobiti sa svojim mračnim nagonima i krenut će na mitsku potragu za smislom, da bi osvetio svoju vrstu.

U konačnoj bici koja će uslijediti, Cezar i Pukovnik će se sukobiti kako bi se odlučila sudbina svake vrste i budućnost planeta.

Glavnu ulogu u filmu, onu nepobjedivog majmuna Cezara, i dalje glumi nezaobilazni Andy Serkis, a ostale uloge preuzeli su Woody Harrelson, Steve Zahn, Judy Greer, Karin Konoval, Amiah Miller i Terry Notary.

'Planet majmuna: Rat', u distribuciji Blitza, u kina stiže preksutra, 13. jula, i to u najboljim formatima RealD 3D i 4DX-u - javljaju 24sata.