Horor na snimanju

Molly nije ni slutila da će snimanje završiti ovako. Odmah je prevezena u bolnicu gdje su joj ranu zašili s 20 šavova.

Nesvakidašnji incident dogodio se tijekom snimanja podvodnih fotografija na Floridi. Poznata porno glumica Molly Cavalli trebala je snimiti nekoliko fotografija okružena morskim psima, no snimanje je pošlo po zlu. Iako je bila u zaštitnom kavezu morski pas napao je Molly i zadao joj ozbiljne povrede. Sve se dogodilo samo nekoliko trenutaka nakon što je ušla u kavez. Da nešto nije u redu odmah je bilo jasno jer je Molly počela vrištati, plakati i grčevito se borila da izađe van. U pomoć su joj odmah pritekli fotografi i kamermani koji su bili na brodu. Molly je odmah prevezena u bolnicu gdje je dobila 20 šavova, piše Daily Mail. 
Prema izjavi redatelja Darrena Pressa, Molly je napravila grešku jer nije potpunu ušla u kavez kada se spustila u vodu jer donji dio kaveza ima zaštitnu ogradu. Uspaničila se kada joj je morski pas prišao i otišla je prema gore. Tada je dobila ugriz. "Napao ju je limunski morski pas koji inače nije agresivan i rijetko napada ljude", objasnio je Press.
Nedugo nakon incidenta svojim pratiteljima obratila se i sama glumica objavom na Instagramu. "Želim se zahvaliti svim mojim fanovima na podršci. Prošla sam dobro i nije toliko loše kao što izgleda. U svakom slučaju ovo je odlično iskustvo i sada imam priču za cijeli život", napisala je Cavalli.