Internet eksplodirao

Bijela kuća objavila je službenu fotografiju prve dame Melanije Trump i odmah izazvala lavinu komentara na društvenim mrežama.

Melania Trump ponovno je u središtu pozornosti. I to zbog portreta koji će se od sada koristiti u službenim prilikama. Glamurozna fotografija prve dame snimljena je u West Sitting Hallu Bijele kuće, a za nju je zaslužna Regine Mahaux, poznata fotografkinja koja inače snima portrete slavnih osoba, piše CNN.
No, ono što je sporno brojnim korisnicima Twittera je pretjerana obrada portreta photoshopom zbog koje Melania izgleda poput voštane figure. Bilo je i onih koji su uočili golem prsten na ruci prve dame prisjetivši se kako se Donald Trump 2005. godine kada je zaprosio bivšu manekenku hvalio da je prsten, inače vrijedan milijun i pol dolara, uspio nabaviti u pola cijene.
"Lijep vam je prsten, Melania Trump. Molim vas, pokažite ga svima koji ostaju bez zdravstvenog osiguranja, obrazovanja i dnevnih obroka. Usput, kako ide borba protiv cyberbullyinga?”, napisala je jedna zgrožena korisnica.
Ipak, bilo je i onih koji su sve okrenuli na šalu."Zna li itko zašto je portret snimljen ispred Muppet prozora?", "Zašto fotografija prve dame izgleda kao retuširana fotka Adama Sandlera iz filma "Klik" i "Ovo me podsjeća na prvu sezonu serije Drag Race" samo su neki od komentara koji su osvanuli uz objave dosjetljivih korisnika društvenih mreža. U nastavku pogledajte najurnebesnije objave inspirirane portretom prve dame Melanije Trump.