Incident na meču Bešiktaša i Fenera izazvao buru na društvenim mrežama

Supruga srbijanskog fudbalskog internacionalca Duška Tošića, Jelena Karleuša, burno je reagovala na veliki incident u kojem je njen muž glavom udario holandskog reprezentativca Robina van Persieja i potom pokušao da se dodatno obračuna sa njim.

U meču turskog Kupa, Tošić je kao član Bešiktaša, najprije bio iznerviran što je Van Persie glumom uspio da prevari sudiju da ga je srpski fudbaler faulirao na ivici kaznenog prostora.
Kada mu je Tošić prišao i glavom mu odgurnuo glavu, Holanđanin je pao kao pokošen, a Tošić, jer je u pitanju ipak nešto što je sudija okarakterisao kao udarac, dobio crveni karton.
Jurio je potom Van Persija, saigrači su spriječili da se taj incident pretvori u veliku tuču, a Karleuša naravno nije mogla da se suzdži na Twitteru.
Karleuša je najprije, objavila poruku na engleskom "R. van Perise je jedan glupi ku*kin sin. Nadam se da ćeš slomiti nogu, šu**ino!", napisala je Jelena na Twitteru., što je naknadno obrisala uz slijedeće obrazloženje:
"Duško me je zamolio da obrišem prethodni tvit, što sam i uradila. Šta da kažem, ne volim prljave igrače. Poljupci za sve navijače Bešiktaša".
Ona je prije ovog pojašnjenja o brisanju prvobitne poruke objavila i svoju fotografiju, uz komentar "previše sam lijepa da bih se nervirala", kao i tweet jednog navijača Bešiktaša koji je poručio "RVP je je*** prljav igrač. Nahvataćemo ga slijedeći put u Areni".
Pogledajte kako je izgledao cijeli incident.