Super talent naše gore list

Menil Velioski sada ima 14 godina i dolazi iz Labuništa kod Struge, Makedonija, a sada živi u Sloveniji. Pored pjevanja veoma voli da svira klavijature i to mu je ujedno i hobi i najbolja osobina, kako on kaže. Njegovi uzori su Saša Matić i Šaban Šaulić.

Menil je prije nekoliko dana zapjevao u emisiji ‘Neki Novi Klinci’ gdje je oduševio sve. Njegova prva pjesma je bila od Šerifa Konjevića “Nisam te ponizio” kojom je oduševio žiri, u drugoj pjesmi je žiri ostavio u nevjerici kada je pokidao pjesmu Šabana Šaulića “Dva galeba bela” i sasvim zasluženo dobio sva četiri glasa.

Bane je prvo pitao Menila da li on stvarno ima 14 godina i da li možda dolazi iz Bosne, bio je iznenađen kako on dobro pjeva i nije imao baš adekvatan komentar za njega. Jednom je prilikom čak rekao: "Ma ti si jaran iz Makedonije".
Milica je dodala da on za svoje godine pjeva odlično, te ga pitala da li možda nastupa javno, na što je on odgovorio da nema nastupa ali da se pojavljivao u emisijama Gorana Čomora na BN.

Rada je pohvalila njegov izgled i rekla kako on ima sve za jednu zvijezdu, Topalko je dodao da Menil ima sjajan glas i da je mnogo bolje sad otpjevao nego na probi.

Donosimo Vam video kada je imao samo 9 godina.