Ubio suprugu pa onda i sebe!

Earl Hayes ubio svoju suprugu i glumicu Stephanie Moseley, a zatim i sebe.

Poznati reper Earl Hayes ubio je svoju suprugu Stephanie Moseley, a zatim i sebe u luksuznom apartmanu u kojem najčešće odsjedaju britanske zvijezde dok su u Los Angelesu. Stephanie Moseley, koja je imala ulogu u filmu in 'The Twilight Saga: Breaking Dawn', pronađena je mrtva jučer ujutro.
Svjedoci kažu da se čula pucnjava, a u vrijeme ubojstva Earl je bio na telefonu sa svojim najboljim prijateljem Floydom Mayweatherom koji se sada smatra glavnim svjedokom. Navodno je Earl nazvao svog prijatelja boksača kako bi mu rekao da ga je Stephanie varala. Floyd ga je nagovarao da se smiri, ali bez uspjeha, prenosi TMZ. 
Policiju je pozvala uprava hotela nakon što su čuli pucnjavu i ženski vrisak, a pronašli su dva mrtva tijela. Stephanie je već bila mrtva, a Hayes se upucao dok su specijalci ulazili u stan.
Jedan od susjeda rekao je da su se Earl i Stephanie često svađali te da su navodno planirali prekinuti svoju vezu. Slavni boksač Floyd ne želi ispričati detalje užasa koji je svjedočio, no priznaje samo da je vidio sve. Stephanie je bila plesačica i glumila je u seriji 'Hit the Floor'.
Istraga je još uvijek u tijeku.