Prizrenka koja hara estradom

Jedna od najpoznatijih kosovskih starleta, Kallashi Kobresha se ne stidi da se razgoliti i pokaže svoje adute...

Na Kosovu trenutno veliku pažnju privlači Kallashi Kobresha, djevojka iz Prizrena koja može da se pohvali ogromnim grudima i pozamašnom guzom.

Međutim, ona nema problema sa samopouzdanjem, i često izjavljuje da joj gode poređenja sa Jennifer Lopez, ali i da smatra da je bolja od američke zvijezde. Ona je na svojem Facebook profilu napisala:

"Nešto me impresionira kod naše krvi... Zašto ljudi psujete vašu krv i ne ponosite se što ste Albanci, već uvijek vređate na fotografijama pjevačica a i kod mene se desilo da na profilu i na fotografijama vređate. Kakvi ste to ljudi, mi smo jedna krv. Vi branite Jennifer Lopez a vređate naše pjevače. Šta ona ima više od mene", napisala je između ostalog Kallashi.

Kallashi, koja je inače plesačica po zanimanju, svakodnevno na društvenim mrežama objavljuje provokativne fotografije kojima privlači veliku pažnju.

Takođe, ona se nedavno pojavila golišava u spotu za numeru koju izvodi izvesni Sabiani, i koja je za sedam dana prikupila 1,5 miliona pregleda na YouTubu.