Ovo do sada niste vidjeli

Sultan Sulejman je na vlast stupio sa 26 godina, a njegova vladavina je trajala 46 godina. Bio je najznačajniji osmanski vladar koji je učestvovao u osvajačkim pohodima po Evropi, Aziji...

Publika u Srbiji uveliko prati nove epizode serije "Sulejman Veličanstveni“, na televiziji Pink, čiji nastavak je počeo sa emitovanjem u petak, 19. septembra, u 20 časova.

Serija prati život velikog osvajača Sulejmana Veličanstvenog, njegov buran život, uspjehe, pohode, intrige na dvoru i u haremu, dočaravajući epohu 16. vijeka i moćnog Osmanskog carstva.

Sultan Sulejman je na vlast stupio sa 26 godina, a njegova vladavina je trajala 46 godina. Bio je najznačajniji osmanski vladar koji je učestvovao u osvajačkim pohodima po Evropi, Aziji, a 1521. godine zauzeo je i Beograd.

Serija je postigla ogroman uspjeh, ne samo u Srbiji nego i u regionu. Donosimo vam kadrove koji su snimljeni iza scene. Ovdje ćete vidjeti seriju iz jednog sasvim drugog ugla - od pripreme glumaca, planiranja kostima i scenografije, pa do snimanja.