Angelina Jolie i Brad Pitt zajedno su već šest godina, a prema glasinama koje kolaju, uskoro bi mogli i ozakoniti svoju vezu. Sve se više šuška da Brada i djeca žele da se vjenčaju, a Angie se još uvijek nećka.

Najslavniji holivudski par uskoro bi mogao ozakoniti svoju vezu, pa bi to Angelini bio treći, a Bradu drugi brak. Jedan od najpoželjnijih muškaraca na svijetu svojoj je izabranici navodno postavio ultimatum: ili će se vjenčati ili će se zaustaviti na šestero djece, piše Tportal.

S obzirom da Angelina ne namjerava stati na brojci od šestero djece, velika je vjerovatnost da će par uskoro uploviti u bračne vode.

"Brad je Angelini rekao da ne želi više djece ukoliko se ne vjenčaju, a ona se slaže sa tim", rekao je izvor blizak paru.

Bradov ultimatum natjerao je Angelinu da shvati da su "djeca velika obaveza, puno veća nego brak", pa joj više ni pomisao na brak nije toliko odbojna. Pogotovo kad uzme u obzir koliko će time obradovati djecu koja ih ne prestaju zapitkivati kad će se vjenčati.