Danas je na zagrebački aerodrom sletela turska glumica Berguzar Korel. Suprugu Halita Ergenca je sa aerodroma izvela policija, štiteći je od brojnih fanova koji od ranih jutarnjih časova opsedaju aerodrom.

Tačno vreme dolaska šarmantne glumice nigde nije bilo objavljeno, kako bi se sprečila navala velikog broja fanova serije “1001 noć”.

Međutim, najuporniji su satima čekali kako bi na trenutak videli lepu Šeherezadu. Glumica je došla sa svojom menadžerkom, a odmah po iskrcavanju uručen joj je prelep buket njenog omiljenog cveća, ruža roze boje.

Koliko je junakinja Šeherezade prirodna, govori činjenica da je sama sačekala i nosila svoj prtljag, nakon čega se uputila ka limuzini koja ju je odvezla u luksuzni hotel „Westin“, gde ju je s nestrpljenjem čekao njen suprug Halit.

Iako je bio prisutan veliki broj novinara, lepa Berguzar nije bila raspoložena da daje izjave niti da se slika, ali je zato slala poljupce zadovoljnim fanovima koji su uzvikivali njeno ime.

Odmah po izlasku sa aerodroma, Berguzar je nazvala svog supruga Halita, koji već dva dana boravi u hrvatskoj prestonici, kako bi ga obavestila da je stigla i da će mu se uskoro pridružiti u luksuznom apartmanu hotela “Westin”.

Tom prilikom Halit se družio sa desetogodišnjom devojčicom Nikom, koja boluje od cerebralne paralize. Nika je bila srećna što je upoznala svog idola, pa mu je kao mali znak pažnje, poklonila crteže za suprugu i sina.

Slavni Onur se slikao i družio sa obožavateljkama, a neke dame su bile toliko uzbuđene što su ga upoznale, pa je bilo i suza.

 Inače, popularni turski glumac Halit Ergenc već tri dana uživa u čarima hrvatske prestonice.

Tako su ga juče u hipermarketu Konzum dočekali brojni obožavaoci iz cele Hrvatske, koji su došli samo da bi se slikali sa svojim omiljenim glumcem.