Potvrđena su višemjesečna nagađanja da Angelina i Brad prolaze kroz pravi pakao u zajedničkom životu, na koji više nisu imali iste poglede.

Najpoznatija holivudska ljubavna “bajka”, ona popularnih glumaca Angeline Jolie i Brada Pitta, okončava se tužnim završetkom, prenose američki mediji. Poznati se par, naime, sprema potpisati ugovor o podjeli zajedničke imovine i skrbi nad njihovom djecom, kćerkicom Shilloh, blizancima Knoxom i Vivienne te posvojenima Zaharom, Paxom i Maddoxom.

Prema ugovoru, koji je dovršen prošlog tjedna, par će imovinu vrijednu oko 250 miliona dolara podijeliti ravnopravno, a skrbništvo nad šestoro mališana bit će zajedničko.

News Of The World, koji je prvi donio priču o razlazu para koji se nikada nije vjenčao, tvrdi i da će djeca, unatoč zajedničkom skrbništvu, ostati živjeti s Angelinom, no oboje će sudjelovati u njihovu odgoju.

Najnovijom viješću potvrđena su i višemjesečna nagađanja da Angelina i Brad prolaze kroz pravi pakao u zajedničkom životu, na koji više nisu imali iste poglede. Upravo zbog toga su, kako piše NOTW, u prosincu posjetili jednog od najskupljih američkih odvjetnika za razvode te odlučno zatražili satavljanje ugovora o raskidu veze.

Brad Pitt posljednji je put viđen na humanitarnom događaju “Hope for Haiti”, u kojem je sudjelovao bez svoje bolje polovice, a početkom mjeseca navodno su se krvnički posvađali ujednom njujorškom restoranu, koji su napustili odvojeno.

Budući da odvjetnici Brada i Angeline nisu htjeli potvrditi informaciju o potpisivanju ugovora, vijest ipak treba uzeti s rezervom te mnogi smatraju kako postoji mogućnost da između naljepšeg holivudskog para još nije gotovo.

Par se upoznao 2004. godine na snimanju filma “Gospodin i gospođa Smith”, a već iduće godine započeo vezu, samo tri mjeseca nakon Bradova razvoda od glumce Jennifer Aniston, s kojom ga se u posljednje vrijeme sve češće ponovno povezuje.