Njihovi su roditelji slavni, lijepi, pametni i bogati. Snimaju filmove, glume u serijama, sviraju, pjevaju i plešu. U slobodno vrijeme poklanjaju milijune u dobrotvorne svrhe, leže goli na palmama obraslim plažama i pridonose natalitetu.

I prije nego što se rode, juniori slavnih postaju zvijezde. Nomen est omen, stoga donosimo dvanaest najzanimljivijih.

1. Moon Unit, Diva Thin Muffin, Dweezil i Ahmet imena su djece legendarnog Franka Zappe. Ni danas nije poznato na kojim je drogama bio.

2. Jermaine Jackson nadjenuo je svom sinu ime Jermajesty. Njegov je brat, kralj popa Michael Jackson, svoga sina nazvao Prince Michael II-Blanket. Svaki komentar je suvišan.

3. Kćerkica glumca poznate televizijske serije Život na sjeveru Roba Morrowa zove se Tu. Tu-Morrow.

4. Glumica Shannyn Sossamon dala je svom sinu ime Audio Science. Kad već mama nije na A listi glumaca, neka je bar dijete posebno.

5. Slavni filmaš Robert Rodriguez prvog je sina nazvao Rocket. Malom su predviđali uspješnu karijeru u porno industriji. Rocket Rodriguez ima mlađu braću i sestre, Racer, Rebel, Rogue i Rhiannon.

6. Glumac Forest Whitaker sina je nazvao Ocean. "Ja sam kao šuma, neprestano rastem i razvijam se. Želim da i mojoj djeci imena odrede sudbinu" rekao je jednom prilikom Whitaker.

7. Njegovo ime je Earl, a ime njegovog djeteta Pilot Inspector. On je Jason Lee, glavni glumac televizijske serije My name is Earl, a potomak Pilot Inspector dobio je ime prema pjesmi grupe Grandaddy "He´s Simple, He´s Stupid, He´s the Pilot".

8. Fifi Trixibelle kćer je Boba Geldofa i Paule Yates. Kćer, ne maltezer.

9. Gwyneth Paltrow i Chris Martin kćer su nazvali Apple. "Chris je jednog dana rekao da ako bude curica trebamo ju nazvati Apple. To mi je zvučalo tako slatko, znaš jabuke su slatke i one su biblijski motiv i tako" rekla je mama Gwyneth u intervjuu za Oprah Show.

10. Sage Moonblood sin je Sylvestera Stalonea. Uvijek je krvavo kad je Rambo upleten.

11. Memphis Eve sin je Bono Voxa. Kakav otac, takav sin. Pretenciozan. A opet, to je čovjek koji je kupio avionsku kartu za prvi razred svom omiljenom šeširu kojeg je zaboravio ponijeti sa sobom na koncert.

12. Bandit has backfired ime je kćeri Gerarda Waya, pjevača grupe My Chemical Romance i glazbenice Lindsey Ballato. Pametnome dosta.