Nenad Mudrinić nije znao odgovor na pitanje koji je od kemijskih elemenata najmanje zastupljen u ljudskom organizmu. Otišao je kući s pola miliona.

Nenad Mudrinić (38) nije se usudio odgovoriti na milijunsko pitanje i otišao je kući s 500.000 kuna. Nakon dvije godine u kvizu "Tko želi biti milijunaš" otvoreno je milijunsko pitanje.

Nenad Mudrinić, profesor historije i zemljopisa, prvi je otvorio pitanje u ovoj sezoni HTV-ova kviza. Otac je dvoje djece, Nike i Andreja, a supruga Renata, odgajateljica u dječjom vrtiću, bodrila ga je iz publike. U slobodno se vrijeme bavi šahom i fotografijom.

Nenad je osvojio 500.000 kuna odgovorivši tačno kako je Clint Eastwood (79) filmski kauboj koji je obnašao dužnost gradonačelnika grada Carmela. Odustao je odgovoriti na pitanje koji je od kemijskih elemenata najmanje zastupljen u ljudskom organizmu. Navedeni su bili sumpor, kalcij, ugljik i cink, a odgovor za 1,000.000 kuna je bio cink.

Na početku emisije priznao je kako ima tremu od Tarikovog "vrućeg stolca" Prva i zasad jedina pobjednica "Milijunaša" bila je Mira Bićanić, profesorica iz Virovitice koja je milijun odnijela u prvoj sezoni 2003. godine. Tu emisiju je pratilo 2 miliona gledatelja, što je ujedno i najgledanija emisija u hrvatskoj televizijskoj povijesti otkako se mjeri gledanost metodom People Metera.

U jednoj od prijašnjih sezona, Splićanin Filip Primorac odgovorio je netočno na milijunsko pitanje, a za pogrešku je okrivio djelatnicu HTV-a koja mu je došapnula netačan odgovor.