Društveni mediji

Baš kao što su nedavno društvene mreže bile zatrpane videozapisima (slavnih) korisnika koji su se polijevaju vodom, tako uskoro možemo očekivati da će Facebook i Twitter biti prepun 'Cookie chalenge' videa.

U ovom izazovu korisnici moraju staviti keks ili kolač na čelo i, pomicanjem glave i bez korištenja ruku, spustiti kolač u usta. Iako 'Cookie chalenge' nije neka novost na internetu, nedavno ga je u emisiji uživo izveo legendarni košarkaš (sada TV voditelj) Shaquille O'Neal, a nakon njega isto su pokušali i neki drugi TV voditelji te košarkaš Philladelphie Joel Embiid (s obzirom kako igra njegova ekipa, to je vjerovatno bio najzanimljiviji događaj na utakmici).
Novinari Business Insidera uvjereni su kako će ovaj 'prilično zabavan izazov' uskoro postati novi viralni hit koji će osvojiti internet te bi uskoro slavne osobe mogle početi objavljivati videozapise u kojima pokušavaju pojesti keks ili kolač. Za razliku od izazova s prolijevanjem vode koji je imao humanitarni karakter (iako se s vremenom situacija otela kontroli te su se ljudi počeli polijevati samo da privuku pažnju na sebe, a ne na humanitarnu akciju), jedini cilj izazova s kolačima jest zabava.