Pogledajte o čemu se radi

Kad je u pitanju kažnjavanje djece, neki roditelji znaju biti prilično kreativni.

A neki u svojoj kreativnosti mogu otići korak predaleko, kao jedan par iz Amerike koji svojem sinu odlučio reći da ima - ebolu. Video je prvo objavljen na Vineu, a u međuvremenu se proširio i ostalim društvenim mrežama te postao pravi hit, iako se mnogi zgražavaju nad onim što se u njemu može vidjeti.
Snimka je objavljena uz kratak opis: "Kad slažete zločestom klincu da ima ebolu #smiješno #ebola", a u njoj se može vidjeti majku koja, noseći masku na licu, ocu, koji snima video, pokazuje toplomjer i govori: "Pogledaj mu temperaturu!". Na to otac odgovara: "Oh, kvragu ne! Ima ebolu!". Na to dječak brizne u prestravljeni plač.
I dok postoje oni koji se zabavljaju dječakovim vriskom, većina je ipak osudila ovakvo ponašanje roditelja opisujući ga kao okrutno i brutalno. "Ne smeta me podvala sama po sebi, nego činjenica da su to snimili i objavili na internetu kao benignu šalu", napisao je jedan od komentatora. S druge strane, neki su priznali da se jednostavno nisu mogli suzdržati: "Bože oprosti mi, ali smijem se na glas. Jadno dijete".