Pogledajte video

Od toga da su već kontaktirali s ljudima, vrše eksperimente na nama, promatraju nas ili čekaju da evoluiramo, otkrijte 10 najpopularnijih teorija o vanzemljacima

1. Teorija “zoološkog vrta” - čovječanstvo promatraju vanzemaljci koje krasi iznimna inteligencija. Ne kontaktiraju nas kako se ne bi upleli u razvoj života na Zemlji, a mogućnost kontakta postoji ako evoluiramo u naprednija bića.
2. Teorija spora - izvanzemaljci su na Zemlju poslali spore koje su evoluirale u neke oblike života. To čine pomoću asteroida i drugih letećih objekata na koje pričvrste bakterije te ciljaju planete na kojima je moguće stvoriti život.
3. Dogovor s vanzemaljcima - tehnološki superiorni izvanzemaljci kontaktirali su američku vladu još 1948. te s njima napravili sporazum u kojem su nam vanzemaljci dali svoju naprednu tehnologiju, a mi njima pravo da eksperimentiraju na ljudskoj populaciji.
4. Franklin urota - Britanci su prikrili tragove rase divovskih bića na kanadskom Arktiku. Oni su navodno vanzemaljci, a odgovorni su za smrt izgubljene ekspedicije na Arktik 1840. g.
5. Mjesec kao svemirski brod - Mjesec je šuplji svemirski brod doveden do Zemlje prije 11.000 godina. Unutar njega žive vanzemaljci i manipuliraju našim mozgovima.
6. Raelian pokret - vjersko je udruženje koje propovijeda da su život na Zemlji stvorili izvanzemaljci koji se zovu Elohim. Oni često posjećuju Zemlju, ali ih se zamjenjuje za bogove i anđele.
7. Hitlerizam - arijevska rasa potomci su izvanzemaljske vrste koja se parila s ljudskom. Po toj se teoriji Hitler skriva s tim vanzemaljcima te čeka vrijeme za 4. Reich.
8. Elita reptila - izvanzemaljci koji su reptili te imaju sposobnost mijenjanja oblika porobili su čovječanstvo te postavili vanzemaljce u društvene, političke i financijske elite na Zemlji. Navodno su neki od njih i britanska kraljica, George Bush i drugi.
9. Ljudi u crnom - oni doista postoje, prikrivaju svako djelovanje izvanzemaljaca na našoj planeti, a i među samim agentima se nalaze vanzemaljci.
10. Pradavni izvanzemaljci - oni su tokom historije često posjećivali Zemlju te su pomogli u izgradnji piramida te Stonehengea, a dokaz o njihovom postojanju navodno je uklesan na zidove piramida.