Pogledajte video

Vrlo je vješt taktičar i ne plaši se neuspjeha, već se više vodi devizom “Ako prođe, prođe!”.

Upoznajte Džoa, dvadesetšestogodišnjaka iz Bostona koji, nakon što je ostao bez doma kad ga je rođena majka zbog droge izbacila iz kuće, danju preživljava proseći na ulicama Njujorka, a rijetko kad uspije da skupi više od stotinjak dolara dnevno. Međutim, njegove noći su potpuno druga priča.
Kao prvo, mora da vam bude jasno da Džo veoma pazi na svoj izgled, tako da na prvi pogled na druge uopšte ne ostavlja utisak da je beskućnik. Zapravo, on djeluje veoma šarmantno, pa čak i zgodno.
Džo je pravi hedonista, koji sav svoj novac on troši na odjeću, striptizete, prostitutke alkohol i drogu, a sve to radi samo zarad jednog cilja – smuvati što više cica i odvući ih u krevet. Tačnije, da bi se on uvukao u NJIHOVE spavaće sobe. Za njega je to trenutno jedini način da, makar povremeno, ima krov nad glavom i gdje da se istušira.
Djevojke osvaja slatkoriječivošću, zavodljivim obećanjima, ali i seksualnim vještinama. Kako tvrdi, kad se zaista “pokaže na djelu” uspjeva da se nekoj od njih “uvali” čak i na po nekoliko dana. Vrlo je vješt taktičar i ne plaši se neuspjeha, već se više vodi devizom “Ako prođe, prođe!”.
Naravno, čim dotična nesrećna dama shvati u šta se uvalila, ona ga ostavi. No, to Džou samo predstavlja poziv da je sezona lova na nove žrtve ponovo otvorena.
Džo baš umije da uživa u životu i radi štagod poželi? Da li biste se vi usudili da živite kao on?