Ilija Sivonjić je u samo dva tjedna od nogometnog anomimusa postao svjetska zvijezda. Njegov potez na utakmici Dinama i Cibalije prvo je dobro nasmijao Hrvatsku, a sada i cjeli planet.

Nazivali su ga svakako - najgluplji nogometni potez, najveći promašaj, najsmješniji, najnevjerojatniji, ... a sada je postao i najgledaniji. Vjerujemno da znate o čemu se radi. Igralo se 12. kolo HNL-a, u Maksimir je došla Cibalija, a osim rezultata (Vinkovčani su izvukli 1:1) povijest će bolje zapamtiti potez Ilije Sivonjića iz 33. minute.

Pedro Morales je iz voleja opalio prema golu, lopta je ulazila u mrežu, a Dinamov napadač ju je zaustavio doslovno na gol-crti i spasio mrežu protivnika. Nespretna reakcija nasmijala je cijeli maksimirski stadion i televizijske gledatelje diljem Hrvatske.

Dva tjedna poslije, Sivonjić je postao i svjetska zvijezda. Naime, samo ovaj video te male nogometne 'majstorije' vidjelo je milijun i 367 tisuća ljudi, što je prošloga tjedna bio rekord na You Tubeu. Osim najgledanijeg videa tjedna, Ilija je ušao i među prva tri najgledanija videa mjeseca listopada.