Upozorenje čovjeka koji je predvidio sve do sada

Britanski vidovnjak Craig Hamilton-Parker, koji je uspešno predvideo Trumpovu pobjedu i Bregzit, najavio je neke uznemirujuće događaje koji će se, kako on tvrdi, dogoditi u svijetu iduće godine.

Sljedeća godina će biti puna dramatičnih političkih previranja i ekoloških kriza koje će uzrokovati nepredvidivi vremenski uslovi, najavio je Craig Hamilton-Parker.
 
Predvideo je još i teroristički napad na auto-putu Velikoj Britaniji, revoluciju u Sjevernoj Koreji u kojoj će s vlasti biti svrgnut Kim Džong-un i hemijski napad koji će biti izveden dronom na jedan od evropskih gradova.
 
Svoja predviđanja o mračnoj budućnosti koja očekuje svijet već za nekoliko mjeseci, ovaj vidovnjak je objavio na blogu, a među manje dramatičnim najavama, našla se i ona da će britanski princ Harry zaprositi svoju djevojku, glumicu, Meghan Markle.

U novim vizijama, kako tvrdi, video je da će Trump uspješno izbjeći postupak opoziva, a da će u Evropi doći do jačanja desnice, posebno u Španiji, Italiji i Francuskoj, a što će za posljedice imati velike nerede na ulicama tih država.
 
No, najcrnje je prognoze dao za ekologiju pa je u 2018. predvideo niz ekoloških katastrofa.
 
Najgore nas tek očekuje

 
"Ekologija je na vrhu popisa zato što osećam da će se u 2018. dogoditi dosad neviđeni potresi, vulkanske erupcije i žestoka nevremena”, rekao je.
 
Najavio je i da će se aktivirati Vezuv zbog čega će stanovnici Napulja morati da se evakuišu, a, prema njegovim predviđanjima, strašan potres će pogoditi i Novi Zeland.

Smrtonosni požari u Kaliforniji, razorne poplave u Kini i Indiji i strašni uragani koji su poharali ove godine Karibe, takođe se nalaze na listi.
 
Uprkos strašnim prognozama, čovječanstvo će, tvrdi Craig Hamilton-Parker, dostići viši nivo svijesti.
 
"Duhovnost koja će ga voditi u Zlatno doba, a sukobi i poteškoće, kao i ekološke katastrofe će učiniti da se dobri ljudi okupe i povežu. U njima će se zatim javiti želja za pronalaskom stvarne svrhe ljudskog života", rekao je vidovnjak.
 
Kurir.rs/ Independent