Krivi tajming

Umjesto da mirno skrene, a za što je imao punih pet sekundi, vozač automobila je po gasu opalio točno kada nije trebalo.

Na gotovo svim društvenim mrežama tisuće se ljudi upravo čudom čudi posve bizarnoj prometnoj nesreći zabilježenoj u subotu u jednom selu smještenom nedaleko od Krasnodara.
Naime, neki je vozač u poslijepodnevnim satima oborio biciklista, i to pod okolnostima koje naoko djeluju kao da pričamo o atentatu.
Umjesto da mirno skrene, a za što je imao punih pet sekundi, vozač automobila je po gasu opalio točno kada je prolazio nesretni čovjek, baš kao da ga je poput lovca u zasjedi čekao i ciljao.
Što mu bi lokalni portali nisu prenijeli, kao što nisu uspjeli doći ni do informacije koliko je teško siroti biciklist ozlijeđen.
Snimke s nadzornih kamera su gledateljima otkrile tek toliko da se odmah pridigao, ali i detalj da je počinio i sam prometni prekršaj. Vozio se u traci u kojoj je trebalo obavezno skrenuti udesno, pa postoji mogućnost da je vozač s njega maknuo pogled uvjeren da je tako i učinio.