Priča o kojoj bruji svijet

Američki tabloid donosi priču o navodnoj kćeri princa Charlesa i pokojne princeze Diane, čije je postojanje godinama zataškavano.

Dok se cijela Velika Britanija trese od uzbuđenja zbog dolaska nove kraljevske bebe, koja na svijet može stići svaki čas, u američkom tabloidu Globe pojavila se nevjerovatna priča upravo o engleskoj kraljevskoj obitelji. 
Kako prenosi Daily Mail, a prema pisanju spomenutog tabloida, princ William nije prvo dijete princa Charlesa i pokojne princeze Diane. 
Navodno postoji njegova i Harryjeva starija sestra, 33-godišnja stanovita Sarah koja danas živi u malom gradiću u Novoj Engleskoj u SAD-u. 
Priča je još nevjerovatnija s obzirom na činjenicu da je princ William rođen samo 11 mjeseci nakon vjenčanja svojih roditelja. 
Ali, američki tabloid i za to ima rješenje. U decembru 1980. godine, kraljica Elizabeta navodno je naredila tada 19-godišnjoj Diani da se podvrgne testovima plodnosti prije objave zaruka s Charlesom.
Kako tvrdi tabloid, tokom tih testiranja, Dianine su jajne stanice oplođene Charlesovom spermom. 
Jedan od 'odmetnutih' doktora, kako ga nazivaju, sačuvao je jedan od embrija i usadio ga u maternicu svoje supruge. Njegova supruga tako je, a da uopće nije bila svjesna, postala surogat majka prave prijestolonasljednice britanske krune. 
Ova priča američkog tabloida dobro je zabavila britansku javnost, a moramo priznati kako su izabrali savršeni trenutak, jer, u Velikoj Britaniji trenutno je 'vruća' tema upravo kraljevska porodice i rođenje drugog djeteta Williama i Kate.