Tragičan izlet

Dok je s prijateljima i rodbinom bila u posjetu kući duhova u zabavnom parku, 16-godišnjakinja se jednostavno srušila i na mjestu umrla.

Christian Faith Benge, 16-godišnjakinja iz okruga Madison u državi Ohio umrla je u petak od zatajenja srca u posjetu kući duhova zabavnog parka Land of Illusion.
"Prošla je polovicu i jednostavno se srušila. Skoro je prošla do kraja", izjavila je njena baka Jean Benge, koja je, kao i stotinjak ostale rodbine i prijatelja, bila tog dana u zabavnom parku.
Majka ju je pokušavala oživjeti sve do dolaska hitne pomoći, no bez uspjeha.
Tempirana bomba u grudima
Obdukcijom je ustanovljeno kako je Christian imala dio srca koji je bio četiri puta veći od normalnog te predstavljao pravu "tempiranu bombu".
Naime, rođena je s kongenitalnom dijafragmalnom hernijom, zbog čega joj se pluća nisu normalno razvila pa je srce to moralo kompenzirati. Djeca rođena s tim stanjem imaju male šanse preživljavanja.
Njen djed, kršćanski pastor Ernest Benge, rekao je kako je Christian bila uzorno dijete koje nikada ni u čemu nije trebalo ispravljati.
"Kad bi bar bilo više davanja i više ljubavi, kao što je ona živjela u svom životu. Uvijek je bila dijete koje se nikada nije žalilo, čak ni nakon svih tih operacija koje je prošla", rekao je tužan djed.