Pukla glavna vodovodna cijev

- Samo sam dozivala Isusa i samo sam to mogla izgovoriti 'Isuse, Isuse, Isuse'. Znam da sam dobro zahvaljujući tome, rekla je Pamela Knox (60) koju je doslovno progutala rupa od najmanje šest metara na cesti u Toledu u srijedu.

Nisam znala što se događa. Mislila sam da ću umrijeti. Nisam mogla gledati u vodu pa sam samo buljila ispred sebe, kaže vidno potresena Amanda.

- Cesta se otvorila ispod mene i auto je počeo padati i prevrtati se - dodala je šokirana vozačica za Toledo Blade. Nakon što se auto konačno zaustavio, voda iz cijevi počela je puniti stražnje sjedalo.

- Nisam znala što se događa. Mislila sam da ću umrijeti. Nisam mogla gledati u vodu pa sam samo buljila ispred sebe - rekla je. Uspjela je doći do mobitela i nazvati supruga.

Knox je izašla pomoću ljestvi koje su donijeli vatrogasci. Policija je izvijestila kako žrtva nije životno ugrožena, ali je potresena. Za svaki slučaj prevezli su je u bolnicu, piše KLTV.

- Knox je vidjela da vozilo ispred nje počinje propadati, ali nastavila je voziti. Nije mogla izbjeći - stoji u policijskom izvješću.

Sumnja se kako je do nesreće došlo zbog puknuća glavne vodovodne cijevi ispod ceste.

- Mnogo je kišilo zadnje vrijeme i nešto je sigurno poplavilo ispod ceste - rekao je policijski narednik Joe Heffernan dok je dizalica izvlačila auto iz rupe.

- Moglo se svakome dogoditi. Samo se nadam da je gospođa dobro - rekla je mještanka Veronica Coleman.