Saopštenje za javnost NDS-a

Povodom izjave Dude Balje, poslanice u Skupštini Kosova a u vezi infrastrukturnih projekata u opštini Prizren - region Župe i Podgore, obavještavamo javnost da su projekti za koje ona navodi da se za njih zalagala zapravo projekti koji su planirani u Direktorijatu za kulturu, omladinu i sport, gdje je direktor Almir Saiti i Direktorijatu za javne službe, direktor Hasan Hasani u SO Prizren, gdje poslanica Duda Balje, nema nikave kompetencije niti uticijata da djeluje.

Takođe, ovi projekti izglasani su još septembra mjeseca ove godine u Skupštini opštine Prizren, a sutra će se izglasati u Skupštini Kosova, na prijedlog SO Prizren, odnosno Direktorijata za kulturu, omladinu i sport i Direktorijata za javne službe.
Ovo je još jedan pokušaj kićenja tuđim perjem,  zloupotreba  i ombanjivanje naše javnosti. Očito naši političari iz drugih političkih partija, nemaju druge poslove, pa se bave našim projektima.
Iz tog razloga, poručujemo poslanici Dudi Balje da se bavi nekim konkretnim stvarima i da zaradi zasluge, a ne da prisvaja projekte za koje je zaslužna Nova demokratska stranka. Da se iskreno zalažu za naše sredine, da ne bude kao što se  desilo sa njihovim famoznim projektom ‘pokockavanja ulica'  u našim sredinama, koji nije glasao i Rasim Demiri, partijski kolega gospođe Balje.
Obavještavamo javnost da nećemo dozvoliti nikakvu zloupotrebu i obmanjivanje, da ćemo se uvijek zalagati da dobijate pravovremene i istinite informacije, stoji u saopštenju koje potpisuje Emilija Redžepi, predsjednica NDS-a.