ŠOKIRAO GLEDAOCE RTRS-a

- Pogledajte hrišćanke, djevojke po Beogradu, Podgorici, to su sve izbušene, istetovirane, pocjepane, vrište "stavi mi ruku i vodi me gdje hoćeš", ispričao je pop Rasenije..

Gostovanje popa Rasenija u emisiji "Ljudovanje" koju na RTRTS-u vodi Veselin Gatalo,  privuklo je veliku pažnju gledalaca. Pop nije imao dlake na jeziku, već je surovo isprozivao žene, ali i muškarce. Sa druge strane, imao je samo riječi hvale za djevojke muslimanske vjeroispovijesti.
 
- To je posebna priča, kako treba izgledati, kako se treba kretati ulicama, neki put se tako mi hrišćani "sprdamo", vidi ove muslimanke zabradile se, šta izigravaju, ali onda shvatim, te iste djevojke spašavaju svoje društvo svojom čednošću i moralom, rekao je pop.
 
On je takođe dodao da Nijemci ne mogu ništa Turcima u Njemačkoj, jer su ovi sačuvali svoje žene, koje su sačuvale svoj moral i čednost.
 
- Pogledajte hrišćanke, djevojke po Beogradu, Podgorici, to su sve izbušene, istetovirane, pocjepane, vrište "uzmi me za ruku i vodi me gde hoćeš". U pupku imaju pirsing, sve im se vidi, nose tjesne farmerke, a te mučenice ništa ne znaju. Ja sam muškarac, ja nisam nikakav anđeo, ali mi je mnogo privlačnije da vidim djevojku u haljini da malo zamišljam, da me zaintrigira, objasnio je pop i dodao:
 
- A ove druge će privući iste takve, one koji neće biti dobri muževi, očevi. Ovdje je zavladala usamljenost u smislu "nema Boga". Jedan čovjek koji nosi harizmu, on će svojom ličnošću da plijeni, a prazni će praviti cirkus, to je jedna velika nesreća, treba raditi na ličnosti ne na spoljašnosti, kaže pop Rasenije.
 
Pogledajte video:


Slobodna Bosna