Koncert na Velikoj plaži

Regionalna muzička zvijezda Dino Merlin održat će koncert u crnogorskom Ulcinju nakon 30 godina. Ljetna turneja "Hotel Nacional" nastavlja se na Velikoj plaži, a sve prisutne očekuje spektakularan događaj na otvorenom.

"Uzbuđen sam i sretan što ću napokon održati koncert u Ulcinju i to na predivnoj Velikoj plaži. Bit će to prvi koncert turneje 'Hotel Nacional' na plaži. Obećavam vam nezaboravni muzičko-scenski doživljaj i donosim onaj najbolji dio sebe, a to su moje pjesme", poručio je Dino Merlin.

Više od trideset godina karijere, jedanaest autorskih albuma, rasprodani stadioni i dvorane, rekordni tiraži, sve su to podaci kojima se može ponositi, ali Dino se prije svega ponosi svojom publikom, koja raste i živi uz njegove pjesme. Karijeru Dina Merlina obilježile su pjesme uz koje su stasavale generacije, ali i koje su pečat proteklog vremena i slika svih naših radosti, ljubavi, strahova i tuga. Budite i vi dio fantastične atmosfere i spektakularnog show-a ,,Hotel Nacional” koji Dino priprema 5.8.2017. u Ulcinju, poručuju organizatori. Neka najveća crnogorska plaža bude ispunjena smijehom i pjesmom, kao i svi prostori u kojima je Dino Merlin do sada nastupao.

Na otvorenom, uz miris mora, obožavatelji će moći čuti i stare hitove kao što su "Lejla", "Mjesečina", "Učini mi pravu stvar", "Barbika", "Umri prije smrti" itd.

Koncert će biti održan 5. augusta, a prodaja ulaznica počinje već 5. jula. Ulaznice se mogu kupiti putem mreže Gigstix, na rafikama "Tobacco S-Press" kao i na svim prodajnim mjestima Eventima, te na lokacijama : Pearl Beach Velika plaža - Ulcinj, Delta City -Podgorica, Hercegovačka ulica - Podgorica. Šetalište ispred Robne kuće - Bar, Šetalište ispred lokala "Planet" - Bar, Restoran Kulla - Rožaje i Magaza - Sarajevo.

Cijena ulaznica u pretprodaji iznosi 15 eura, a u prodaji će biti i VIP ulaznice koje se moraju rezervisati na broj telefona 00 382 69 793 893.

I, to nije sve. Petog avgusta dnevni program počinje već u 11 sati, uz svjetske dj-eve – Vivo iz Izraela i dj Mon, koji nam dolazi iz Španije. Nakon zagrijavanja uz elektronske zvuke, već od 20 sati, dvočasovni koncert održaće Dženan Lončarević, kao uvertira pred Merlinov nastup koji je zakazan za 22 sata.